Netherlands-patients-federation-logo-cmyk (.ai, .eps, .pdf, png(300dpi/72dpi)

Netherlands-patients-federation-logo-cmyk-zw (.ai, .eps, .pdf, png(300dpi/72dpi)

Netherlands-patients-federation-logo-cmyk-diap (.ai, .eps, .svg, .pdf, png(300dpi/72dpi)

CMYK logo’s worden gebruikt voor drukwerk en andere print toepassingen. Gebruik bij voorkeur de bestanden met de extensie .ai of .eps. Deze bestanden zijn vector bestanden die oneindig uitvergroot kunnen worden zonder dat de kwaliteit wordt aangetast.

Patiëntenfederatie Nederland

Engelstalige logo's

RGB logo’s worden gebruikt voor online toepassingen zoals internet, maar ook voor word, powerpoint en voor email-programma's. Gebruik bij voorkeur de bestanden met de extensie .png. De logo's worden dan het beste weergegeven. Vergroten van de bestanden wordt streng afgeraden. De kwaliteit (scherpte van het logo) neemt dan sterk af.

Netherlands-patients-federation-logo-rgb (.ai, .eps, .svg, .pdf, png(300dpi/72dpi)

Netherlands-patients-federation-logo-rgb-zw (.ai, .eps, .svg, .pdf, png(300dpi/72dpi)

Netherlands-patients-federation-logo-rgb-diap (.ai, .eps, .svg, .pdf, png(300dpi/72dpi)